maderas-jumilla-prefab-badkamers

MJ Prefab badkamers

prefab badkamer ziekenhuis maderas jumilla SA

Prefab badkamer ziekenhuis
prefab badkamer fabriek maderas jumilla sa
Fabriek

Onze Prefab badkamers worden geproduceerd in Spanje door Maderas Jumilla een specialist, die zich heeft bewezen in de internationale scheeps- en bouwindustrie.
Maderas Jumilla kan op het gebied van prefab badkamers een kwalitatief hoogwaardig product aanbieden voor een zeer attractieve prijs.
Alle badkamers worden in de fabriek vervaardigd volgens een strikt kwaliteitshandboek, dat door Det Norske Veritas (DNV) gecertificeerd is.

De jarenlange ervaring in de productie van deze badkamers en de flexibiliteit van Maderas Jumilla heeft ertoe geleid dat zij standaard als maatwerk kunnen aanbieden

 De voordelen van een prefab badkamer

- Kortere bouwtijd

- Flexibiliteit

- Exacte maatvoering

- Prijs

Een voorbeeld van een prefab badkamer

De wanden en het plafond zijn gefabriceerd uit gipsplaten de bodem is van gegalvaniseerd staal, tussen de platen is het opgevuld met steenwol isolatie. Beschikbare afwerkingen zijn tegels, marmer, verf of vinyl. De vloer van de badkamer wordt vervaardigd uit gegalvaniseerde staalplaat afgewerkt met kunststof of tegels. 

Op maat gemaakte wasbakken Corian®, Albast of elk ander soort materiaal.

De "plug & play" badkamers worden compleet opgeleverd met accessoires, armaturen, leidingen en volledig elektrisch bekabeld. 

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.