Skip to content

ONZE REFERENTIES

Paal-29
Strandpaviljoen Paal 29

“De waterloze urinoirs hangen al jaren in ons paviljoen. Wij zijn er zeer tevreden over. Ze zijn makkelijk schoon te houden, ze blijven fris ruiken, hebben weinig onderhoud en geen watertoevoer nodig. Ideaal voor een strandpaviljoen!” 

Tiana Bijl
Bedrijfsleider Strandpaviljoen Paal 29

Afas Live Watervrije Urinoirs
AFAS Live

“Al jarenlang is de AFAS Live een tevreden gebruiker van de watervrije urinoirs van Biocompact. Ze besparen ons niet alleen de kosten van een aanzienlijke hoeveelheid water maar ook een hoop facilitaire kosten. Daarnaast zijn ze zijn hygiënischer in gebruik en beter bestand tegen baldadig gedrag.

Wat ons betreft een absolute aanrader!”

Hans Riepma
Facilitair manager AFAS Live

Jets Vacuüm Toilet Home

Prof. dr. Grietje Zeeman

Vacuüm toiletten zijn de enige toiletten die én het gebruikelijke comfort bieden én minimaal water gebruiken, zodat energie efficiënte productie van biogas en terugwinning van fosfaat uit het geconcentreerde toiletwater mogelijk wordt”.

Prof. dr. Grietje Zeeman       

Emeritus Professor in ´New Sanitation´

Hoogendoorn BV

Wij hebben de Green Drain al bij een aantal van onze klanten geïnstalleerd. Deze zijn naar grote tevredenheid in gebruik. Niet alleen in water afvoer putjes maar ook in de afvoerkanalen van luchtbehandeling installaties is de Green Drain de perfecte oplossing om het binnendringen van insecten en ongedierte te verhinderen.’’

Hoogendoorn BV

Sanitair Installatiebedrijf 

Van der Valk – De Cantharel

Wij gebruiken de Green Drain in de douche afvoer van onze hotelkamers. Dit scheelt ons tijd in het onderhouden en reinigen van de douche afvoeren en voorkomt zo klachten dat er doucheputjes verstopt zitten. ’’

Kevin Kamphuis

Hoofd Technische Dienst

ONZE KLANTEN